Soc ringer honom!

Idag har soc ringt till honom på nummer som finns på nätet. Han svarar inte, soc ringer INTE från skyddat nummer, så han kan ju se att dom har ringt, men jag antar att han bara struntar i att svara.

Boktips!

Denna bok läser jag just nu och på bara ca 1 timme läst halva.. Så jag rekommenderar varmt:


klicka på länken -->  http://www.bokia.se/bok/9789127115217/hemligheten-dan-josefsson-egil-linge/

Varannan lördag!

Skulle han komma på umgänge ja, vilket menas att de var idag! Men ingen pappa har synts till idag heller *suck* han har ju bytt telefonnr och inte uppgett de till varken kontaktpersonen eller familjerätten.

Nåja, jag har iofs lärt mej nu att han ÄR stor i orden men liten på Jorden.

Han som försökt att inbilla alla att de är JAG som förhindrar umgänget, men nu har han då verkligen bevisat för MÅNGA att de är tvärtom!
Men de är lätt att skylla på mammorna i dessa fall, efter som att de är ju anmält känt att många mammor HAR förbjudit papporna att träffa sina barn, så de är ju faktiskt en vals som jag förstår många går på!
Så varför skulle inte en "felfri" "man" kunna ljuga om de? Skönt att han bevisat för åtminstonde familjerätten nu om hur de ligger till.

Trots hysteri och utbrott!

På familjerätten om att han skulle träffa sin son MINST varannan helg..... Så kom han INTE ens på första bestämda mötet!
Nu går han inte att få tag på och soc ringer också utan resultat!
Nu har han gott och väl bevisat VEM av oss som ser till att umgänget uteblir. Även om jag skulle vilja så har jag ALDRIG förbjudit honom till umgänge.

hmmm Undra om han lever??

RSS 2.0