Ensam mamma gråter!

Ska berätta lite hur livet kan vara när de inte är som de ska.

Vi kan börja med "ett litet rop på hjälp"

Nu kopierar jag ifrån en annan sida där jag skrivit om detta.. Var anonym där och därför är de ett påhittat namn ;)
Detta skrevs 12e Augusti och mycket har hänt efter de.

- vi kan kalla honom Johan. -
Jag stack ifrån Johan i December, flyttade ca 40 mil och jag var då höggravid.
Jag flyttade hem till staden jag vuxit upp i och där jag har vänner och familj. Jag bodde innan hos honom som jag flyttade till utan att känna någon annan än just han - Johan.
Så här kommer anledningen...

Johan och hans pappa misshandlade min dotter. Jag stod för lghtn vi bodde i och kastade ut honom efter att han gjorde illa min dotter och bytte lås.
Sen stack jag hem.

Sedan dess har jag fått uppleva hot, kränkningar, trackasserier och ofredande ifrån denna man i sms.
Detta är ex på sms:
-Titta dej över axeln nästa gång du är ensam/ ute och går
- Lämna du sonen till barnvakt, så är de de sista du gör i ditt liv.
- Jag ska komma och slå in skallen på dej!
- Du är fet, ful, äcklig klamydiaoffer som inte kan banta för att du är föööör feeet!
- Du ser ut som en kines me dina ögon som ser förjävliga ut!
- Luder som dej ska man inte röra!
- Några kommer att plocka dej, göra de dom känner för när dom slitit tag i dej.
- Du ska fan ha spö! var glad om du kan gå sen.

- nästa gång jag ser dej så ska du få stryk.

osv osv

ALLT är polisanmält. Jag ansökte tom om besöksförbud som sedan lades ner men jag har överklagat.

Jag födde våran son i Februari. Johan har därefter kommit och tagit sitt ansvar 2 gånger efter de, trots en gemensam överenskommelse av umgängesplan (var 3e vecka) på familjerätten.
Men han har vägrat kontaktperson i umgänget och därför inte kommit.
Jag har aldrig nekat honom umgänge men vill som sagt ha de via en kontaktperson.
Sen efter som de är så långt mellan oss, så vill jag inte att vår son pendlar.

NU hotar han att om jag inte ger honom halva vårdnaden så kommer han att ställa till ett rent helvete för mej.
Han skriver typ sms varje dag att -snart ska han få vårdnaden- osv.
Jag kommer absolut inte ha något att säga till om. Men jag har sagt att de enda som kan få mej att dela med mej av vårdnaden är att om tingsrätten tvingar mej.
Men han vill ju inte ha något umgänge om de inte går under hans regler.?
Han säger att han kommer att vinna i rättegång.


Jag är så less på denna väntan ifrån polis, att inte veta vad som kommer att ske osv.


skrivet 14 Augusti:

Jag har regelbunden kontakt  med läkare som även kan göra hembesök hos mej när jag mår som sämst.
Jag har "hotat" honom med att byta nr om han inte ger sej, så nu är de faktiskt ganska lugnt.

Skrivet 3e September:

Nu är telefonen tömd. Jag talade med polisen i går och han trodde att de var tillräckliga bevis men han ska även höra vittnen. Smsen skickas nu vidare till åklagaren.



Kan även nu tillägga att en inspelning på samtalet är iväg mailat till polisen.


Uppbrottet

Ja precis!
Jag bodde tillsammans med mitt ex ca 25-30 mil här ifrån.. Kände inte någon när jag flyttade dit, förutom honom då.
Jag fick väl en och annan vän däruppe som jag trivdes bra med. Men tyvärr blev de allt sämre och sämre i relationen och mitt mående gick hand i hand med de vilket gjorde att jag isolerades ifrån vännerna.
Men ändå gick allt relativt snabbt, på typ nån månad bara, för innan var allt kanon bra och jag trivdes som fisken i vattnet.

Jag blev mer och mer gravid och krävande,  jag har snett becken och sviktande revben och andra rygg problem som jag fick i samband med en bilkollition och har därför de ganska jobbigt som gravid och får väldiga foglossningar mm. vilket inte min dåvarande sambo kunde tolerera eller förstå.
Tex bara de att jag bad honom att plocka bort tallriken från bordet efter honom själv, eller kastade sina cigg paket och redbull burkar i soporna ist för att ställa dom där de fanns plats och ytor i lägenheten, de gjorde att jag skrämde iväg han ut ifrån lägenheten enligt honom. Han var ju inte van att städa efter sej själv, vilket också är mitt fel då jag alltid gick och plocka när jag väl kunde och inte var gravid.
Han fick därför anledningar att hålla sej borta från hemmet och jag blev låst där med min dotter.

Allt blev infekterat mellan oss.
Sen kom den dagen då hans pappa (som tyckte att hans son gjorde helt rätt) tyckte att min dotter var för trotsig inne på en affär och tyckte då att de var ok att ta stryptag på henne.

Kort där efter (tror de bara handla om 1-2 dagar) bad jag sambon att hjälpa mej med att klä på min dotter sin overall när hon skulle till dagis och hon trotsade även då. Ja hjälpa kunde han, men på sitt vis - när hon stretade emot då han höll fast hennes armar och ben med all sin kraft och så tyckte han att de var ok att ta sats med sina lungor och blåsa henne i munnen tills hon hostade och kräktes luft, hennes lungor höll ju nästan på att sprängas - en 3 åring fixar inte så mycket luft med deras små små lungor.
DÅ fick de vara nog!

Kvällen samma dag händelsen inträffade och när han kom hem från hans hobbylek så gjorde jag klart för honom att han inte behövde sova och vara där nå mer, han stack då till en kompis.
Morgonen efter passade jag då på att byta lås, men kvällen kom och han lika så, han försökte att ta sej in på alla sätt och vis, sparkade och slog på dörren så att jag fick lov att ringa polisen.
Han fick ju sina saker - jag ställde ut dom, men han skulle alltså in ändå.
Polisen kom, men dock försent och jag blev förhörd och de som hände min dotter togs upp.
Jag såg inte till mitt ex mer den kvällen och tur var väl de.

Dagen efter skjutsade jag min dotter till byn jag kommer ifrån, hem till hennes pappa och själv åkte jag till min mamma för att stanna i några dagar innan jag for hem igen för att städa ur lägenheten.
Oj under de dagarna jag var hos min mamma så fick både jag och min mor många 100-tals sms av mitt ex, som handlade om att kränka, psyka, hota, ofreda mm mej riktigt ordentligt, han fick mej att tveka om jag skulle våga åka dit igen för att hämta mina saker osv. Men där rök några av de jag lärt känna där ifrån in och räddade mej :-) Ni ska bara veta hur tacksam jag är att jag fick er som min trygghet. ♥



Efter uppbrottet..

Shit!
Jag har aldrig varit med om att en männsika funkat på något liknande vis..
De första som händer är att man på bara några veckor får hundratals sms som hela tiden antyder på vilken värdelös människa jag är.
Detta pågick i månader December - Maj till en början.
I Maj hade vi ett samarbetsamtal på soc som gick förvånatsvärt bra. Vi kom överens och gjorde en umgängesplan som var att han skulle komma ner och då bo hos oss ca var 3e vecka.
Han kom första gången det var umgänge och de var ju ingen dans på rosor kan man väl säga.

Första dagarna gick relativt bra och vi kom överens, hade kul och pratade mycket om de som var när de var bra mellan oss, vi tom umgicks som då.
De var alltså känslosamt och svag som jag var så föll jag något tillbaka. Vi hade väldigt mysigt och satt uppe och hade de ganska romantiskt på kvällarna, allt bara var så himla bra och jag tyckte ändå att de var ju faktiskt de bästa för vår son. Han var ju så mysig, gullig och snäll mot mej, körde samma taktik som när jag föll för honom första gången.

Men...
Sån "tur var" så höll de bara de första dagarna ända tills de ringde en killkompis ganska sent i min telefon en kväll.
Vi hade gått och lagt oss, så jag klev upp ur sängen, gick till soffan och satte mej med täcket överdraget över huvudet för att ge så mycket dämpande effekt som möjligt.
Men in kommer han med bestämda steg och sliter av mej täcket, börjar att skälla och berätta att han hörde minsan hela samtalet och de var inte alls roligt när han försökte att sova.
Jag bad om ursäkt och erbjöd mej då att gå ut för att fortsätta prata. Men de gick han absolut inte med på utan fortsatte istället med att skälla och gorma om hur dåligt de var av mej att prata i telefonen den tiden på dygnet, vilket resulterade att jag var tvungen att lägga på.
Summan av kardemumman.. Han var svartsjuk efter som att de var en karl som ringde!

Dagen efter var stel, men han kände nog lite skam för senare på dagen började han att fjäska än en gång och tyckte att allt skulle vara som vanligt igen.

Minns nu inte om detta hände morgonen efter eller om de gick något mer dygn..
Men en morgon vaknade jag av att lillkillen var hungrig (som vanligt) och ammade honom i sängen.
När han var mätt och nerbajsad så väckte jag hans far, jag bad honom att ta över så att jag för en gångs skull fick lite sovmorgon, vilket jag inte haft på många månader.
Han blev irriterad men klev ilsket upp, tog pojken och ställde sej vid skötbordet med honom för att byta om, samtidigt som han står där och byter så skriker han till mej -KLIV UPP OCH TA DITT JÄVLA ANSVAR NU, ANNARS SLITER JAG UPP DEJ I HÅRET!!!

Ja men va bra!! Jag blev påmind ganska fort om vem han var och sån tur var insåg att de finns verkligen ingen framtid för oss något mer..

Detta umgänget var i Maj, han har inte kommit mer efter de och nu är de Oktober.
Just bara för att jag tog tillbaka de att han fick bo hos oss, jag ställde kravet när jag "lovade" att de sker under de förutsättningar vi håller sams, vilket vi tydligen inte kunde.
Jag vill därför att han träffar sin son utanför mitt hem och tillsammans med en kontaktperson. De är ju rimliga krav enligt mej, han har trots allt inte visat direkt att han klarar av att ta sitt ansvar.


Ett rent helvete!

Ja efter de att han var här för 2a gången och träffade sin son, så började allt igen men nu blev de ännu värre!

Nu började de allvarliga hoten och kränkningarna, de var allt ifrån nedvärderande av mitt utseende till mordhot osv.
Jag har tidigare skrivit upp exempel på detta. Men ett ex är ju, -Lämnar du pojken till barnvakt, så är det de sista du gör i dett liv!
Jag har ff en inspelning kvar på datorn och i den löd.. -Kolla dej över axeln nästa gång du är ute och går! -Du är tjock och dum i huvudet hahaha! -Stackars pojk som har sån instabil morsa som dej! -Om du nu hade varit så snygg som du menar så varför har du ingen pojkvän? (öh nej, varför ska jag skynda mej med de? är inte som han, jag råkar klara mej själv faktiskt). Mycket mer sades och hela inspelningen är inlämnad till polisen. Jag väntar nu på att höra av dom, hade de varit nedlagt så hade väl beslutet redan skickats? de var ju trots allt i somras detta blev inlämnat, de tycker/tror iaf jag.

Jag har krävt av honom att OM de nu skulle vara så att han tog sitt förnuft till fånga och förstår att han har ett ansvar så ska umgänget ske via kontaktperson och att han får själv hitta boende här under den tiden.
Har han råd att åka titt som tätt 75mil och greja med sin "nya" kladd_i_lack så kan han fan ta sej råd att träffa sin egen son.
Men detta ser han som att jag "sätter käppar i hjulen" för deras umgänge.
Jag har ensam vårdnad och de flesta hot går ut på att -Om du inte delar vårdnaden så ska jag ställa till ett rent helvet för dej!
Varför ska jag dela vårdnaden med honom? kan nån ge mej ett vettigt svar på de?
Hans förklaring är iaf -Splittar du vårdnaden så ger du pojkens rättighet att träffa sin pappa lika mycket som han träffar sin mor. Öh? så man kan inte umgås med sina barn bara för att man inte har vårdnad?
Han kan skicka 1000000 sms om dagen, samma sms, bara för att få min uppmärksamhet. Jag svarar ju inte på dom.
Tist att inte besöksförbudet gick igenom. Men jag ska ansöka om de igen.

Jag har nog aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv. Trodde att såna här personer bara fanns på film. Tänk att jag har fått ca 5000 sms under sommaren som inehåller hot, trackaserier, kränkning och ofredande mm.
Jag har varit inlåst från omvärlden, gjort mitt bästa för mina barn och glömt mej själv eller rättare sagt förträngt mej själv. Nu får jag sota för de efter som de har skjutits upp och de exploderade till sist. Allt har kommit över mej nu under hösten och de enda som får mej att vilja leva är mina små underbara barn, vilket han tydligen vet om, så nu gör han allt/ hittar på saker som kan göra att jag förlorar mina barn.
Sån tur är så vet ju soc om allt och vad jag förstår så står dom på min sida. Dom frågade ju tom honom om fler samarbetsamtal men han tackade nej, bara de är bevis på hur mycket intresse de finns för honom när de gäller hans son. Han gör ju absolut ingenting för att kunna träffa honom.
Även om soc står på min sida så är de ju bara de, att de han gör får han precis som han vill -Få mej att må skit dåligt över skälva grejen han pysslar med.
Han har ju lovat mej ett rent helvete och de är precis de han har fixat åt mej.






Hans resonemang: -Du måste låta vår son träffa sin far, för hans skull! (jag har aldrig förbjudit honom de)

men..

Mitt resonemang:
-Jag måste skydda vår son ifrån såna människor, för hans skull!


Kämpa för att slippa må dåligt!

Förstår att många kanske tänker..
-Ja ja de där är ju hennes sida, hur ser då hans ut? vad har hon gjort för att få honom så ond? Men de "tragiska" är att jag faktiskt inte gjort så mycket. Han har extremt mycket kontroll-behov och känner han sej då "hotad" av att stå under sin kontroll, så gör han verkligen allt för att komma över den igen.
Jag flyttade ifrån honom, vilket var bland de största hoten för honom - min styrka.
När jag blev svag, de var ju då han blev "snäll".
Jag däremot kämpade för att han skulle förstå att jag inte ville bråka.
Jag skrev ett brev, gjorde en musikvideo mm till honom för att han skulle känna sej betydelsefull osv. Allt för att slippa den psykiska misshandeln.

Musikvideon finns på FB


Mitt brev!


Hej!
Jag vill nu be dej lugnt och sansat, vänligt men bestämt, om du kan tänka dej att sluta nedvärdera mej inför dina vänner? De gör du ju för att sänka mej och höja dej själv. Du kan kanske höja dej inför vännerna, men kan du de inför dej själv?

Ingen av oss mår ju bra av att göra så här. Du och jag vet ju sanningen och de är ju huvudsaken. Förstår att du är sårad och besviken på alla sätt men du måste faktiskt erkänna sanningen för dej själv nu i första hand.
Att du hittar på anledningar till varför allt blev som de är, är ju ett försvar från din sida. Men på sätt och vis även ångest, vilket är positivt.
Nu är de som de är och vi kan inte trolla tillbaka tiden, därför är de så viktigt att vi bearbetar de som hänt, men då måste vi gå till grund och botten i de som är sant.

Vi måste nu också börja att tänka framåt, vi måste samarbeta och göra de bästa av situationen för vår sons skull. Vi måste ha en fungerande relation till varandra nu för så här orkar vi inte ha de i minst 18 år till väl?
Tänk på att de är personer som står din son närmast, personer din son älskar mest av allt i hela världen som lider och han kan inte göra annat än att lida med dom.
Han känner av så mycket mer än vad vi tror, så de du säger till mej eller jag till dej är som att vi säger de till honom. Han är ju hälften dej, hälften mej. De jag menar är att vårat mående påverkar ju honom starkt och därför är de viktigt att vi inte lägger de åt sidan, utan kanske vi kan lösa de tillsammans? Vi behöver inte älska varandra, huvudsaken är att vi respekterar varandra oavsett vad som hänt.
Vi sväljer nu stoltheten för vårt underverk som vi skapat. Vårat barn vi gjorde av kärlek den gången han blev till och de måste vi alltid låta honom få veta. Utan vår kärlek till varandra så hade han aldrig funnits. Med hat kommer vi ingenstans och de enda de förorsakar är att han hamnar i mellan, vare sej vi vill eller inte.
Ett underverk skedde den dagen vår son föddes, ett liv som vi måste föda och se till att han känner sej lyckligt lottad att få finnas till här på jorden, vi har ett stort ansvar nu. Vår son, vårt kött och blod, hade du inte haft mej eller jag dej så hade ingte vår son funnits, jag är så jäkla glad och tacksam att vi hade varandra. Vi tar vara på den tid vi får tillsammans med vår älskling efter som varje sekund med honom är dyrbar. 
Så låt oss ta varandras händer och lova varandra att vi from nu kämpa för vår sons bästa? Vår underbara son.
mvh *****


Tyvärr så gav detta inget resultat.



Konsekvenser!

Ja, mitt liv har vänts upp och ner kan man väl säga.

Våran son kom en månad för tidigt och mvc/bvc psykolog har konstaterat att de kan förmodligen bero på all psykisk stress jag fick igenom gå under de sista månaderna i graviditeten.
Jag fick varningar innan han föddes att han kan komma för tidigt och jag sa därför till honom att föröka med att sluta för barnets bästa, men han resonerade så att efter som inte barnet är fött ännu så behöver han inte ta något ansvar eller hänsyn. Detta resulterade att jag fick ligga med sond på neonatalavdelning med våran son.

Jag - höggravid fick tillsammans med (ibland) några enstaka vänner som inte hade jobb eller annat att prioritera fick tömma lägenheten själv, packa hans saker i kartonger och städa mm, han och hans far hånskrattade och sa att dom skulle anmäla mej till FK efter som att jag var sjukskriven och då får man inte "jobba" eller bära kartonger osv. Jag hade ju inget val, jag skulle ju vara ute sista Mars och föda där emellan också.
Jag fick också sms"hot" om att dom skulle komma dit och göra mej illa.
Sån tur var så hade jag snälla grannar som "bodygards".

Efter som att de inte var någon låst dörr till vårat förråd som endast hade ett hänglås, så bevisade han även att han kunde på något vi ta bort hänglåset och sätta dit ett nytt som endast han hade nyckeln till.
De resulterade att jag fick ta hjälp av grannar till att bryta upp låset för att komma åt mina saker.
Sen var de bara att bära i trappor upp och ner för ingen hjälp av honom skulla jeg minnsan inte ha, tur så fanns de andra som hjälpte mej med även de.

Tyvärr finns de människor som först hjälper en och sen får man äta upp de efteråt, man får typ skit för att jag frågat om hjälp.
Jag vet att jag är tacksam av mej och försöker på alla vis visa uppskattning, men ibland hjälper inte de utan att de krävs något annat tillbaka, så hädan efter är jag noga med vem jag ber om hjälp när jag behöver den.

Så till en av mina veteranbilar..
Ja den stod ju utanför lägenheten och under tiden jag var hemma (där jag bor nu) alltså innan jag var upp för att hämta mina saker, så har han hunnit med att tagit av mina fälgar och snott både dom och däcken, plus ett slutsteg som jag hade i skuffen som saknade lås.
De finns tyvärr inga bevis för att de är han men jag VET att de är de.

Men tänk att de finns människor som utnyttjar de faktum att man mår psykiskt dåligt. Kommer till de sen.


Dokumentera!

Har tänkte jag skriva upp sms:en jag får av honom nu hädan efter..



Idag är det 15 Oktober och han har skickat följande sms..

Jag ställde de kravet att han endast fick höra av sej på onsdagar mellan kl 11 - 14 men idag (torsdag) fick jag detta.

-Du är skadad!
-Du börja med dina jävla onsdagar. Svettigt ska du få de framöver.
-Cp .men ja är inte klar ännu. Jobbigt ska det bli. Är inte klar på långa vägar.
-Har psyk ringt dej. Jaja lycka till nu i ditt till frisknande.
-Dina problem går inte att bota.
-Ring psyk i Falun så dom kan hjälpa dej med dina problem och tvångstankar
-Du är fan störd.
-Inte lätt när hjärnan din spelar spel för dej. Stackare

Jag svarade att han måste förstå att han behöver hjälp på allvar och att de inte är nåt jag säger för att kränka eller nåt. De skrev jag efter andra smset.
Sen skrev jag - hota kan du..
De är typ de enda jag skrev.

Er jag berättat saker för som inte finns med i bloggen får gärna kommentera de, ni kan vara anonyma.
Detta är så viktigt sen när de blir en rättsak, så alla detaljer är mer än välkomna!

En till anledning att jag inte vill ge honom delad vårdnad är även pga ett hot som lyder:
-Jag ska sitta i rätten och hånle åt dej när dom ger mej delad vårdnad, sen blir de ingen dans på rosor för din del!

Vad han menar är att han ska sätta hinder för mej vad gäller när vår son ska tex börja skolan, om jag vill flytta osv han tänker då aldrig skriva på något sånt.



Jag offrade mej själv!

Jag var en helt annan människa faktiskt, så att man förändrar sin personlighet efter sitt mående kan iaf jag garantera att man gör.

Jag strävade ju efter att han skulle tycka om mej iaf som vän och mamma till hans son.
Jag vände alla emot mej själv för att vara den "bättre" för honom. Jag anpassade då mitt liv efter honom.
Jag plågade mej själv, vänner blev arga på mej av mina handlingar, jag svek och lurade många.
Vilket har gjort att jag mått/mår ännu sämre, men de visste jag ju inte då, jag var för blind för de.
Jag var som en medberoende alkoholist, min kraft gick åt till att behaga honom och vad jag inte heller fattade var att han ville inte att jag skulle ha några vänner alls. Jag åtsidosatt mina egna värden för att kunna ansluta till honom. Jag tillät honom att styra över mitt liv och min personlighet.
Han fick mej att nästan bli den samme som han är.

Idag kan jag förstå fullt och fast att dessa vänner inte litar på mej mer, de hade ju heller inte jag gjort. Dom gav mej ett förtroende som jag sedan svek. De minsta jag kan göra är iaf att säga... Förlåt!
Och jag menar de verkligen. Men har även förståelse för de som inte vill förlåta eller de som inte tror mej.
Tyvärr kan jag inget mer göra än att stå för de och nu berätta hur ledsen jag är. Jag känner inte igen mej själv när jag ser tillbaka.

De har börjat att klarna till i mitt huvud men är långt ifrån hel.
Jag är ff väldigt känslig och lätt att trampa på. Alla kan ju omöjligt veta de, men nu när ni läst bloggen så tänk på att jag tar åt mej väldigt mycket av de negativa och kan överreagera väldigt lätt.
Jag säger,gör och hanterar saker jag inte skulle gjort om jag mådde relativt bra.

Jag kan tex inte bli visa kärlek så lätt (förutom till mina barn såklart), de krävs mycket för att jag ska kunna gråta inför någon men är ofta väldigt ledsen innombords, Jag blir upprörd och får ångest när jag tycker att något inte är som de ska eller att jag anser att något bryter mot mina åsikter. 
Jag är livrädd att bli behandlad på samma vis igen och jag har svårt att lita på någon. Han var ju snäll och helt underbar i början och jag är därför rädd för alla som är de mot mej nu, för när kommer smällen då igen? När förvandlas den underbara personen till ett monster? Jag testar gärna gränserna för att se reaktioner osv. Minsta lilla antydan på att personen har en likhet av honom skrämmer livet ur mej.
Han utnyttjade mej utan att jag såg och nu är jag livrädd för att låta mej blindt bli utnyttjad igen.

Jag är inte ute efter att någon ska tycka synd om mej, jag vill bara förklara varför jag kan reagera på olika vis.

Så tänk er nu hur mycket jag offrat och självplågeri jag gått igenom bara för att han skulle vara snäll mot mej.


Nu börjar de hända saker!

Jag fick ett samtal av familjerätten i veckan.
För de första så har jag fått lov att ta med pojken upp till soc för att göra de han begärt faderskapstest/dna prov.
Han sitter å säger till familjerätten att jag sagt att jag varit otrogen. Ja men visst! om de vore så väl! svarade jag då. Alltså snacka om att vara desperat, när han tom ljuger för soc.
Han har däremot sagt till mej att han tror att jag varit med hans (fd)polare, när jag var dit och hälsade på han och hans flickvän ;)
Nej bekräftelsebehov eller förhoppning på att slippa betala underhåll är precis vad han är ute efter.

Sen berättade soc att han även skickat upp papper på ansökan om gemensamvårdnad. Jag nekade såklart blankt! 
Så soc hänvisade honom till tingsrätt om han ville "överklaga" mitt beslut. 
Jag väntar nu på att ett brev ska dimpa ner i min postlåda, från en advokat som företräder honom.
Sen kommer allvaret att dra igång på allvar! Men frågan är... Törs han?

Jag kommer spändt  hålla stenhård koll i min låda varje dag och direkt jag får nåt (OM jag får nåt) att uppdatera här i bloggen, så håll utkik.


Dagens sms samtal!

- När tänker du gå med på gemensamvårdnad?

-När du blivit frisk.

- Har lite ont i halsen, är nog borta nästa vecka.

- okey, när du insett att något är galet och du har botat dej.

-Botad? Mot vad?

-De får du komma på själv. Nu vill jag inte skriva nå mer med dej.

-Fixa papprerna. Fattar du vad du håller på med?
De är vår son som förlorar på din tjurighet. Sen kan du sluta att hänga ut med på dina nätsidor.

- Öh? vadå nätsidor?

-Du vet vilka. Du gör dej inte rolig på min bekostnad mer.

- Va? jag har inte skrivit ditt namn nånstans!

-Tur d.

- Ja. Bevisa de så tror jag dej.

-Som sagt du tjänar inget på att hänga ut mej. Du ska dö så då får vem som helst adoptera vår son.
- Nej om jag dör så gör dom en utredning på alla som känner vår son och även på dej. Sen kommer han till den som är lämplig. Ska du döda mej?

-Där har du totalt jävla fel! han hamnar hos fosterfamilj och jag har fan inte en suck! inte dina päron heller. Så du är duktig du. Tack för att du förstör mer än du gör nytta.

- Haha var på soc idag sist och pratade om vad som händer ifall att jag dör. Var inte din tant jurist? och inte kan och vet bättre?

-Jag var på soc igår jag, du skulle ju inte göra dna provet sa du ju.

- Jag har aldrig sagt att jag inte tänker göra de, jag sa till dej sist att jag ville bara ha de gjort så att jag slipper ditt tjat. Men jag kunde ju vägra de om jag ville, de bestämmer ju jag.

- vet mycket. Du märker när papprerna dimper ner i brevlådan din :D

- Ja jag väntar på papper, DNA skulle ta ca 3 veckor.

- De kan du inte vägra.

- Jo de kan jag vägra, så länge jag inte är dömd till att göra de.

- 3-4 veckor. Lyssna på vad som sägs.

- Sluta smsa mej nu, du är bara dryg.

- Nope. Du kan inte vägra dna. Om pojken är min så ska jag ha gemensamvårdnad.

- Jag kan vist vägra! Lyssna på vad som sägs.

-Du är rubbad! Hänger du ut mej 1 gång till så får du en drös med anmälningar.

- Ja, anmäl mej du Adjö!

- Kan du ge dej fan på att vi ska upp i tinget. Så samla alla du känner nu. Kan du behöva nu om du ska få ha ensamvårdnad.

- Du har redan lämnat bevis själv för att jag ska få ensamvårdnad. Då ses vi i rätten. ADJÖ!

- jajamen. de ska jag. soc kontaktar dej snart.

- De får dom gärna göra.

- haha du de spelar ingen roll, jag kan ha sutte på kåken och ändå få gemensamvårdnad.
När de går till tinget så handlar de om nu tid tyvärr.Allt gammalt skit är inget dom bryr sej i.

- Då tycker jag att du tar upp de i tinget.


-jajamen. inga problem. Du får inte 1 krona av mej från och med denna månad. Samla ihop skocken du brukar skicka för att messa mej. Du kommer att behöva dom.

- Helt ärligt så har jag väntat på en sån rättegång länge nu, de är bara du som kan ta upp den tyvärr, annars hade jag gjort de för längesen, så va bra om de blir av nu :) Puss och Kram

-Jasså? Du vill ha tingsrätt? inte mej imot, då får jag träffa min son mer.

-Du får träffa din son i morgon om du vill :) å ja, jag vill att de ska bli ting.

- Du får inget. De är du som blåser pengarna som han ska ha. Sätt in dom på min sons konto.

- Jag köper saker till vår son för underhållet! Hur skulle han annars överleva? Nej nu orkar jag inte me dej nå mer Puss Puss...

-Styra över dej kan din dotter göra tills hon fyller 18:D sen var de inte dej som de var frågan om, utan min son och hans rättigheter till sin far.

-Vår son har ingen SKYLDIGHET till sin far, hade de handlat om honom så hade du träffat honom då du skulle ha umgänge. Du hade gått med på en kontaktperson, bara du fick träffa honom! Du är inte bra för han.


Nu börjar de!

Detta handlar om sms hoten, kränkningarna osv..

Fick samtal av polis idag och mitt ärende kommer att tas upp nästa vecka.
Åklagaren har tittat på de och konstaterat att de handlar om MINST ofredande.
Något som kommer att hända nu är att dom ringer mina närmsta vittnen som sett och hört de han skrivit och sagt.

Han kommer att åka in på förhör och de ska bli spännande vad han kommer att försvara sej med. Hur han vrider till de jag sagt osv. Såna här gånger önskar jag att jag inte skrivit alls. De värsta jag sagt till honom är väl att han är ful.

Mina vittnen är nu medveta om att de kommar att höras, så ni som jag inte har hört av mej till har inget att oroa er för (än så länge) ;)

Håll alla tummar å tår ni bara kan nu, polisen sa att de troligen blir rättegång. *nervös*


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

BESÖKSFÖRBUDET GICK IGENOM!!!!
*öppnar champange flaskan* FÖRSTÅR NI HUR LYCKLIG JAG ÄR?????  JAG KAN INTE SITTA STLL, GLAD SÅ ATT JAG ÄR TÅRÖGD!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH WEIIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!!!!

*DANSAR PÅ TVRUMS GOLVET*


Vittnen!

Ja, nu äntligen börjar de dras igång.
Ett av vittnerna har blivit förhörda och de andra står på tur. Är du ett vittne? Då kan du har stor betydelse i detta, hör av dej om du kan tänka dej att berätta de du vet till polisen. Kram

Väntar ff på besked om advokat.


Hej! Nu var de ett tag sedan jag skrev, men måste dokumentera lite sms.

Jag -Du och jag kan inte planera med varandra . De blir bara massa skit. Så jag underlättar umgänget med detta (kontaktperson som ska hålla i umgänges biten) så att de blir mer seriöst. De är de bästa för vår son.

Han -Du är fan otrolig!

Jag - Ja tack :)

Han - löser de på annat sätt då.

Jag - Tycker iaf att du ska vara glad om vi har mindre med varandra att göra, med tanke på att du hatar mej så mycket och efter som du ändå önskar att jag vore död. Jag ordnar och fixar med detta för att få ett fungerande umgänge, men de duger fan inte åt DEJ, men vet du, de skiter jag fullständigt i, för vår son så passar detta perfekt och jag gör de för hans skull. Är de nåt som inte passar dej så får de väl vara så. Men jag kommer ALLTID att utgå från mina barns bästa. Allting handlar inte bara om DEJ!
De är åt vår son de ska funka och kännas bra för i första hand, inte för DEJ!

Jag - Hur de än blir eller även om vi hade haft gemensam vårdnad så skulle vi fått lov att ha med någon annan vid umgänge. Å vad är det för fel på A (kontaktpersonens namn)? Vad är de för fel med en person som vår son känner stor trygghet till? Jag fattar inte alls hur du tänker, mer än ENBART på dej själv!

Han - Nä allt ska handla om dej dej dej. Vi ska splitta vårdnaden även jag och min son måste få umgås själva, de behöver han å jag få göra du fattar inte hur mycket du sårar när bara du du du ska bestämma allt. jag vill träffa och umgås med min son, som far och son gör, han har rätt att få vara med mej.

Jag -Han kan inte lämnas till en person som han inte känner, även om du är pappa så har han ingen aning om vem du är! Skulle jag utsätta min son för något som är otryggt för han? En person som hotat hans mamma till livet, en person som sket fullständigt i honom i över 1års tid pga att han hatar sin sons mamma? De skulle aldrig någonsin falla mej in. De går inte över en dag att fixa till! De ska bevisas att min son har de tryggt där han är och de ska inte finnas otrygghet eller osäkerhet alls! Hur mycket du än försöker att få detta till som du försöker säga att de är de bästa för vår son så är de osant! De finns ingen logik. Hade de funnits ett umgänge som funkade från början problemfritt så vore de något helt annat.

Han - Jag vill vara med min son! Har jag delad vårdnad så vet jag att han och jag får umgås mer. fan va tragisk du är.

Jag - Du förstår tydligen inte att umgänge och vårdnad är totalt olika saker!

Han - Jag vill ha umgänge varje dag med min son varje sekund kan du fatta d? och få ta hand om han.

Jag - Ja de är tråkigt att du inte kommit på de förns nu! Tycker du själv att vår son ska ha en förebild som hotar folk? bla hotar hans sons mamma till livet? som gör allt som står i sin makt för att hans son trygghet ska saboteras? kränker många människor och stjäl? Tycker du inte att din son är värd bättre? Tänk om lite nu och fundera på varför de har blivit så här, utan att bara säga att jag är en hjärndöd fittjävel.

Han - Så nu är detta mitt fel? Men va bra! Oskyldig är du inte, som vanligt är de jag som gör alla fel. du gör alltid rätt.

Jag - Vad har jag gjort för fel?

Han - Du förstår inte att du förstör mer änn gör nytta.

Jag - Vad har jag förstört?

Jag - Så fort du inte får som du vill eller att inte alla rättar sej efter dej, så är man en fet idiot. Själv är jag en fet, ful efterbliven idiot som du bara vill slå in skallen på, enligt dej! För de är MITT fel att DU skiter i din son, bara för att vi inte kan hålla sams. Jag har hållt på att ordna och serverat för dej i över 1års tid nu, nej de passar inte härren heller och varför inte de? Jo bara för att den feta blondinen inte ska ha någon dans på rosor. Ju mer man kan jävlas med din sons mamma, desto bättre känns de för dej. De är precis så du har uttryckt dej. Att underlätta för umgänget är inte BARA mitt ansvar, de är även DITT!

jag - Min absolut högsta önskan, är att de ska fungera med umgänge och relationer för min son och att han ska ha både en mor och en far som är bra för honom. Precis som de är för min dotter. Många är typ avis för att min dotters pappa är så bra, å jag är skit nöjd med de. Han lät hennes hjärta gå i första hand tom på morsdagoch de har han alltid gjort, frågat henne om hon vill ge eller göra något speciellt för hennes mamma då, å hon älskar att göra såna saker, att få dom hon tycker om att bli glada. Jag önskar att min son hade en pappa som satt honom i första hand också. Att han ska växaupp tryggt med båda sina föräldrar. Men tyvärr så har de inte sett ljust ut hittills. Jag kommer att hålla alla tummar jag kan för att han inte någon gång kommer att få reda på vad hans pappa sagt och gjort med personer min son älskar mest. Då skulle han bli förkrossad!

Han - Ja du kan ju sänka folk märker jag.

Jag - Du å dina snyft-historier som ska se bra ut inför andra, alla ska tycka synd om dej jämt. Du lilla gubben som de är så synd om. Jag går iaf inte på detta längre, men förstår att dom som inte känner dej gör de.

Han - Trodde att såna som dej inte fanns på riktigt. Du är fan inte sann!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0